Jídelní lístek Rozvrh hodin Kontakty

2023 06 Školní výlet do Farmaparku u Toma

06. Čer 2023

V úterý 6. června jsme se s mateřskou školou vydali do Ledců u Plzně- Farmaparku u Toma.
Po příjezdu nás již čekaly pracovnice parku, které nás uvedly do hangáru. Tam jsme díky předem označeným stolům snadno našli svá místa. Všechny děti z naší MŠ dostaly žluté rozlišovací reflexní pásky. Ostatní MŠ měly jinou barvu, Po svačině jsme s dětmi navštívili toalety, které byly dobře zařízené a čisté.
Se dvěma zaměstnankyněmi parku, jsme se nechali hromadně vyfotit a začali obcházet výběhy jednotlivých zvířat. Průvodkyně nás nejprve rozdělily na dvě skupiny, abychom se do menších výběhů vešli.
Dále jsme pokračovali již hromadně jako celá skupina. Průvodkyně měla vždy připravený krátký výklad, či zajímavost, ke každé skupině zvířat. Vyprávění bylo vtipné a přiměřené věku dětí. Většinu zvířat si děti mohly pohladit přímo v jejich výběhu. Lezení na pískovou horu jsme museli kvůli počasí vynechat. Po prohlídce jsme šli zpět do hangáru, kam nám pracovnice postupně nosily čerstvě upečenou pizzu.  Při velice nepříznivém počasí měly děti v hangáru zázemí a dostaly pastelky a omalovánky. Na konci programu obdrželo každé dítě další omalovánku se zvířaty a každá třída jedno hromadné foto.
Určitě doporučujeme Farmapark navštívit, dostanete se do přímého kontaktu s přírodou. Děkujeme za program.
——————————–
Fotogalerie k prohlédnutí zde. Text - Bc. T. Barták Kassalová- třídní učitelka Vanišová, Foto - Kateřina Masnerová a Viktorie Krištofová- třídní učitelky, Bc. M. Vanišová- vedoucí učitelka MŠ